Belgium 4x4 - De Club

Wat tien jaar geleden begon als enkele uitstappen tussen vrienden, is mettertijd uitgegroeid tot de club die wij nu kennen.

Aanvankelijk nam slechts een handvol leden deel aan de events, maar tijdens de hoogdagen van de club liep ons ledenaantal al snel op tot boven de 300 leden.

Belgium4x4 heeft in haar 10-jarig bestaan een respectabele reputatie opgebouwd in het 4x4-midden, waarbij de knappe roadbooks en tal van geslaagde wedstrijden telkens heel wat deelnemers konden trekken.

De afgelopen jaren heeft de wetgever het helaas steeds moeilijker gemaakt om events te organiseren, terwijl ook de 4x4 rijders steeds meer onder vuur kwamen te liggen. Van de onaanvaardbare CO2-uitstoot tot het gevaarlijk zijn voor de voetgangers, we hebben het allemaal de revue zien passeren.

Ondanks dat alles heeft het bestuur altijd getracht om met evenveel inzet en overtuiging de club te beheren en de leden leuke events aan te bieden.

Als Belgium4x4'er en/of forumlid zijn jullie jarenlang een heel belangrijke schakel geweest in dit gebeuren. Jullie deelnames aan de events en op het forum waren een ruggesteun voor het functioneren van de club en de werking van het forum.

Ook de Facebook-groep blijft actief. Via dit medium kunnen de Belgium4x4'ers met elkaar in contact blijven, om zo samen van de hobby te blijven genieten.

Wij bedanken jullie voor de vele leuke momenten die wij samen in de club mochten beleven, en hopen dat jullie de ziel van Belgium4x4 blijven meedragen wanneer jullie in de toekomst op pad gaan.

Groeten,
Het bestuur

 

Adverteerders    

 

Uw advertentie hier